УО

  во

  Фудбалската федерација на Македонија го смени досегашниот комесар за натпреварување, Васко Дојчиновски. На седницата на УО на ФФМ која се одржа вчера, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На вчерашната седница Владата на Република Северна Македонија го утврди Предлог-законот за Државниот инспекторат за употреба на јазиците, и донесе одлука да ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Владата на вчерашната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието.Целта на законот, како ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието. Целта на законот, како ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието. Целта на законот, како ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Висарa Риза од Алтернатива денеска е именувана за в.д. директор на Агенција за лекови и медицински средства МАЛМЕД, а Ване Цветанов е назначен за в.д. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешната владина седница донесени се и повеќе одлуки за разрешување и именување на директори, в.д. директори и членови на управни и надзорни одбори на ...
  | | веќе видена | слични

  Владата на денешната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието. Целта на законот, како ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешната седница Владата донесе повеќе одлуки за разрешување и именување на директори, в.д. директори и членови на управни и надзорни одбори на агенции, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието. Целта на законот, како ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Предлог-законот за медијација и донесе одлука тој да биде испратен на усвојување во Собранието. Целта на законот, како ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На денешната седница Владата донесе повеќе одлуки за разрешување и именување на директори, в.д. директори и членови на управни и надзорни одбори на агенции, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донела повеќе одлуки за разрешување и именување на директори, в.д. директори и членови на управни и надзорни одбори на агенции, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да разреши или да отповика или да препорача разрешување или отповикување на 70-тина директори на државни институции ...
  сите 41 | | | веќе видена