УО

  во

  Клубот на млади лекари со поддршка на “Алкалоид”, од денеска започна со организација на неделата на студенти по медицина, водени под мотото ,,Студентите по ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Нашите настапи на овие реномирани турнири (ЕКК) секогаш беа во контекст да им се даде пример на младите шахисти каде и како треба да се развиваат, вели членот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Актуелните претседатели на Судскиот совет Зоран Караџовски и на Врховниот суд Јово Вангеловски, како членови по функција во Управниот одбор (УО) на Академијата ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Актуелните претседатели на Советот на јавни обвинители Коле Штерјов, на Судскиот совет Зоран Караџовски и на Врховниот суд Јово Вангеловски, како членови по ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во рамки на вкупната осигурителна премија, најголемо учество има задолжителното осигурување од автоодговорност кај моторните возила, со 41% или 2,02 милијарди ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни работници. Затоа, еден од основните предуслови за успешна работа е чувањето и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Царовска: Се извршени 8.227 надзори, се залагаме за здрава и безбедна работна средина Здрава и безбедна работна средина води до поефикасни и попродуктивни ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во 11 часот, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и Штефан Петер, преседател на УО на ЕВН Македонија ќе присуствуваат на презентација на ...
  сите 31 | | | веќе видена