УНМИК

  во

  Дипломатските односи меѓу Република Македонија и Република Албанија, се воспоставени на 24.12.1993 година. Билатерална договорна рамка: Склучени договори ...
  | | веќе видена

  Најголемата партија на косовските Срби, Српска листа (СЛ), ги осуди нападати од страна на раководството на косовската јавна радителевизија РТК врз новинарката ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Најголемата партија на косовските Срби, Српска листа (СЛ), ги осуди нападати од страна на раководството на косовската јавна радителевизија РТК врз новинарката ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Најголемата партија на косовските Срби, Српска листа (СЛ), ги осуди нападати од страна на раководството на косовската јавна радителевизија РТК врз новинарката ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Најголемата партија на косовските Срби, Српска листа (СЛ), ги осуди нападати од страна на раководството на косовската јавна радителевизија РТК врз новинарката ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Светскиот Македонски Конгрес (СМК) и Сојузот на Македонците со исламска религија (СМИР) го честитаат 6. Мај – Денот на Македонско-Горанската заедница на ...
  | | веќе видена

  Четири месеци по одржувањето на изборите во Косово, колку што траеја преговорите меѓу двете политички партии на територијата, Албин Курти, лидер на Движењето ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Делегација на српското Министерство за економија и компанијата Луфтханза денеска во Берлин попишаа Писмо за намери за повторно воспоставување на авиолинија ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, изјави денеска, на втората годишнина од атентатот на лидерот на Граѓанската иницијатива СДП, Оливер Ивановиќ, дека нејзина ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Некогашниот шеф на верификациската комисија на ОБСЕ, Вилијам Вокер, кој остана запамтен како човекот по чиј извештај за наводниот масакар во Рачак во 1999 ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Некогашниот шеф на Верификациската комисија на ОБСЕ, Вилијам Вокер, кој остана запаметен како човекот по чиј извештај за наводниот масакар во Рачак во 1999 ...
  сите 74 | | | веќе видена