УНИЦЕФ

  во

  Според стапката на смртност на новороденчиња, Македонија е на второ место во Европа, веднаш зад Молдавија, бидејќи Министерството за здравство покажа недоволно ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Само 30% од децата во Македонија одат во градинка, а европскиот просек е 98%. За слабиот квалитет на предучилишното образование потврди и самата министерка за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Според стапката на смртност на новороденчиња, Македонија е на второ место во Европа, веднаш зад Молдавија, бидејќи Министерството за здравство покажа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Според стапката на смртност на новороденчиња, Македонија е на второ место во Европа, веднаш зад Молдавија, бидејќи Министерството за здравство покажа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Според стапката на смртност на новороденчиња, Македонија е на второ место во Европа, веднаш зад Молдавија, бидејќи Министерството за здравство покажа ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Добро образование и поставување добри основи во раното детство се предуслов за подобри посигнувања понатаму во животот, покажуваат поновите научни истражувања. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика, г-а Мила Царовска, министерот за образование и наука, г. Арбер Адеми, заменик амбасадорот на Велика Британија во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Добро образование и поставување добри основи во раното детство се предуслов за подобри посигнувања понатаму во животот, покажуваат поновите научни истражувања. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Добро образование и поставување добри основи во раното детство се предуслов за подобри посигнувања понатаму во животот, покажуваат поновите научни истражувања ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Добро образование и поставување добри основи во раното детство се предуслов за подобри посигнувања понатаму во животот, покажуваат поновите научни истражувања. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Работилница за професионални компетенции за воспитувачите со цел подобрување на развојните резултати кај децата ќе се одржи денеска во Скопје. На работилницата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Работилница за професионални компетенции за воспитувачите со цел подобрување на развојните резултати кај децата ќе се одржи денеска во Скопје. На работилницата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Работилница за професионални компетенции за воспитувачите со цел подобрување на развојните резултати кај децата ќе се одржи денеска во Скопје. На работилницата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Државниот завод за статистика викендов почнува со собирање податоци за состојбата на жените и децата во земјава во 6.240 домаќинства. Оваа статистичка ...
  сите 35 | | | веќе видена

  – Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена