УНДП

  во

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со фонд од 400 000 долари Дојран ќе ја подобрува заштитата на езерото и унапредува одржливиот туризам. Се работи за проект кој е финансиран преку програмата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општествено корисна работа, кој финансиски е подржан од УНДП, а во соработка со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општинско корисна работа, која финансиски е поддржана од УНДП, а во соработка ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општинско корисна работа, кој финансиски е подржан од УНДП, а во соработка со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општинско корисна работа, кој финансиски е подржан од УНДП, а во соработка со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општинско корисна работа, кој финансиски е подржан од УНДП, а во соработка со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Општина Бутел почна со активностите за реализација на проектот од Програмата за општинско корисна работа, кој финансиски е поддржан од УНДП, а во соработка со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Игор Панчевски е најпознатиот експерт за енергетска ефикасност и развива и работи на проекти финансирани од Европската Унија, ЕБОР, ГИЗ, УНДП и други донатори. ...
  сите 59 | | | веќе видена