УМС

  во

  Бидете гласни против неправдите, националното и економско обезличување, им порача потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на младите од УМС.На ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бидете гласни против неправдите, националното и економско обезличување, им порача потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на младите од УМС. На ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бидете гласни против неправдите, националното и економско обезличување, ова е пораката на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски до младите од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бидете гласни против неправдите, националното и економско обезличување, ова е пораката на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски до младите од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на Унијата на Млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Јован Јаулески, преку колумна реагираше на интервјуто на „Лидер“ со претседателот на СДСМ, Дарко Каевски, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Петре Шилегов граѓаните го прогласија за градоначалник кој досега најмалку сработил, а како тргнало ќе го прогласат и за градоначалник кој најмногу украл. По ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Петре Шилегов граѓаните го прогласија за градоначалник кој досега најмалку сработел, а како тргнало ќе го прогласат и за градоначалник кој најмногу украл. По ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Членот на ИК на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Сергеј Попов на прес конференција истакна дека скопскиот градоначалник, Петре Шилегов граѓаните го прогласија за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Петре Шилегов граѓаните го прогласија за градоначалник што досега најмалку сработил, а како тргнало, ќе го прогласат и за градоначалник што најмногу украл. По ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Друштво за трговија и услуги ХИДРОТЕК ДООЕЛ од Скопје ќе инкасира цели петстонини илјади евра за една година од одржување на фонтаните во Град Скопје. Ова го ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Друштво за трговија и услуги ХИДРОТЕК ДООЕЛ од Скопје ќе инкасира цели петстонини илјади евра за една година од одржување на фонтаните во Град Скопје. Ова го ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Друштво за трговија и услуги ХИДРОТЕК ДООЕЛ од Скопје ќе инкасира цели петстонини илјади евра за една година од одржување на фонтаните во Град Скопје. Ова го ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во неделата беше во посета на Љубанци каде што присуствуваше на традиционалниот ручек во организација на УМС ...
  сите 21 | | | веќе видена