Украинците

  во

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своето место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски ѝ предложи на Русија да ѝ го врати Крим на неговата земја за да може да го добие назад своето место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да може назад да го добие своето место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски и предложи на Русија да и го врати Крим на неговата земја за да моѓе назад да го добие своеот место во групата ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Снимките од надзорните камери од аеродромот „Бориспил“ покажуваат со каква леснотија побегнал Амос Дов Силвер, основачот на најголемата светска мрежа за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Снимките од безбедносните камери од аеродромот „Бориспил“, покажуваат со каква леснотија побегнал Амос Дов Силвер, основачот на најголемата светска мрежа за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Русија проценува дека можат околу 3 милиони граѓани на Украина да ја искористат можноста да добијат руско државјанство ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Снимки од надзорните камери од аеродромот „Бориспил“ покажуваат со каква леснотија избегал Амос Дов Силвер, основач на најголемата светска мрежа за продажба на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Истражувачката група “Forensic Architecture” собра и категоризираше докази за руската воена вмешаност во војната во источна Украина. Новите докази ќе бидат ...
  сите 37 | | | веќе видена