УЈП

  во

  Пратеници предлагаат закон, според кој коцкарниците и спортските обложувалници ќе треба да бидат оддалечени најмалку 500 метри од училишта, градинки, факултети ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери ќе објави конкурс за избор на нов состав на Антикорупциска откако претседателот на државата, Ѓорге Иванов ќе го ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Согласно одредбите на Законот за данок на личен доход , секое физичко лице кое е резидент на Република Македонија е обврзник на данокот на доход, за доходот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за” попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска рече дека денеска пред пратениците е квалитетен европски закон во кој се инкорпорирани препораките на Европската ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за" попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Денеска пратениците во Собранието на Република Македонија ќе гласаат за усогласениот текст на реформскиот Закон за спречување на корупцијата и судир на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Денеска пратениците во Собранието на Република Македонија ќе гласаат за усогласениот текст на реформскиот Закон за спречување на корупцијата и судир на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Скопје, 17 јануари 2019 (МИА) – Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80-та ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Собранието со 81 гласа „за“ попладнево го донесе по скратена постапка Законот за спречување на корупцијата и судир на интереси, во рамки на денешната 80. ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Закон со којшто конечно Македонија ќе добие силна и независна институција за борба против корупцијата. Пратеничката група на СДСМ и на Коалицијата не отстапи ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Денеска пратениците во Собранието на Република Македонија ќе гласаат за усогласениот текст на реформскиот Закон за спречување на корупцијата и судир на ...
  сите 199 | | | веќе видена