Твитер

  во

  Ексцентричниот визионер и извршен директор на Тесла, Елон Маск, рече дека наскоро ќе има хардвер за поврзување на човечката свест со компјутерите. Тој го ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Месечниот извештај на Фејсбук за борба против лажните вести во пресрет на ЕУ изборите открива дека 212 профили биле отстранети во март поради “координирано ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Драган Мектиќ, министерот за безбедност на БиХ во технички мандат, тврди дека ликвидацијата на бизнисменот Славиша Круниќ е „убиство со потпис на власта“. -Се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Се чудам од каде смрдеше рибата?! Народот ќе ви ја испорача „Метлата" на 5 мај!, напиша на Твитер Гордана Сиљановска-Давкова откако вчера на трибина Заев ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Се чудам од каде смрдеше рибата?! Народот ќе ви ја испорача „Метлата" на 5 мај!, напиша на Твитер Гордана Сиљановска-Давкова откако вчера на трибина Заев ...
  сите 102 | | | веќе видена