Твенте

    во

    Во пролетта 2017 Ајакс стигна до финалето на Лига Европа што беше најголем успех за славниот колектив во последните неколку години. Но потоа во клубот почна ...
    | | веќе видена

    Притоа спикерот се држи до своја лична варијанта со тврдење дека го слушнал изговорот на презимето од некој носител на тој јазик, без да ги земе во предвид ...
    сите 2 | | | веќе видена