ТВ

  во

  Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Јасминка Јовановска во петокот на седница на Собранието е изгласана за нов член на Комисијата за заштита на правото на слободен пристап до информации, јавува ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Мнозинството од граѓаните во Македонија (60,1 процент) сметаат дека најсоодветно решение за проблемот со кучињата скитници е да се обезбеди прифатилиште во кое ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Денеска нашиот тим имаше можност да разговара со Жарко Димитриоски, едно од најпознатите јавни лица во Македонија. На сите познат по легендарната ТВ емисија ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Британскиот боксер Тајсон Фјури го оддржа зборот и комплетната заработка од натпреварот со Вилдер ја донираше во добротворни цели. Фјури пред натреварот кој се ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Сите проекти, сите апликации за кои има трошка сомнеж ќе бидат отворени пред јавноста, и сите апликанти кои се одбиени пак ќе се анализираат, тоа го побарав од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Мнозинството од граѓаните во Македонија (60,1 процент) сметаат дека најсоодветно решение за проблемот со кучињата скитници е да се обезбеди прифатилиште во кое ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Сите проекти, сите апликации за кои има трошка сомнеж ќе бидат отворени пред јавноста, и сите апликанти кои се одбиени пак ќе се анализираат, тоа го побарав од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Сите проекти, сите апликации за кои има трошка сомнеж ќе бидат отворени пред јавноста, и сите апликанти кои се одбиени пак ќе се анализираат, тоа го побарав од ...
  сите 50 | | | веќе видена