ТВ

  во

  Надлежните служби го срушија ресторанот на сопствениокот кој минатата недела нападна туристи и со своето тело се обиде да го запре нивниот автомобил, бидејќи ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Албанските власти со булдожер му го урнаа ресторанот на сопственик којшто на 21 август нападна шпански туристи и со телото се обиде да го запре нивниот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Угостителскиот објект „Панорама“ во Порто Палермо, во близина на албанското приморско гратче Химара, чиј сопственик нападна шпански туристи, е урнат. Одлука за ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, поради безбедносна проценка на затворската управа, е во посебен оддел на истражниот затвор Скопје, заедно со уште ...
  сите 411 | | | веќе видена

  Сензитивната и интимна приказна што ја носи изложбата „Љубените. Сеќавање на еден заеднички живот“, дванаесет портрети на Билјана Гарванлиева (1973-2016) и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Првите две епизоди од втората сезона од ТВ-серијата „Фамилијата Марковски“ утре премиерно беа прикажани на годинашното, јубилејно издание на „Сараевскиот ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Албанските власти со булдожер му го урнаа ресторанот на сопственикот кој на 21 август нападна шпански туристи бидејќи не ја платиле сметката. Сопственикот на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска на седница ќе одлучува за предлог одлуката за одбивање на барањето за објавување јавен конкурс за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Албанските власти со булдожер му го урнаа ресторанот на сопственик којшто на 21 август нападна шпански туристи и со телото се обиде да го запре нивниот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Албанските власти со булдожер му го урнаа ресторанот на сопственик којшто на 21 август нападна шпански туристи и со телото се обиде да го запре нивниот ...
  сите 45 | | | веќе видена