Турски

  во

  Милвоки ја продолжи својата серија на добри резултати и славеше уште една победа на гостувањето кај Далас (107:122), а како што можеше да се очекува, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Македонија е дел од 36-тото издание на интернационалниот саем за туризам ”HOLIDAY&SPA EXPO” во Софија, Бугарија. Репрезентативниот македонски штанд има ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Македонија е дел од 36-тото издание на интернационалниот саем за туризам ”HOLIDAY&SPA EXPO” во Софија, Бугарија. Репрезентативниот македонски штанд има ...
  сите 15 | | | веќе видена

  За него важи правилото дека станува популарен на секои 10 години… ѕвезда на рати! Ќе се појави како некој нов лик, ќе направи „растур систем“, ќе ја освои ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање на македонски јазик за вработување во грчката ...
  | | веќе видена | слични

  Eден од критериумите за пријавување на огласот кој го отвори грчката влада за кандидати во Националната разузнавачка агенција е познавањето на „македонски ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во рамки на конкурост за вработувања во Националната разузнавачка агеницја кој го објави грчката влада, меѓу другите лица отворен е и оглас за вработување на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Што воедно е и првата официјална употреба на овој термин, по стапувањето во сила на Договорот од Преспа, јави дописничката на МИА од Атина. Секако, во огласот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање на македонски јазик за вработување во грчката ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Грчката влада објави конкурс за кандидати во Националната разузнавачка агенција, а еден од критериумите е познавањето на „македонски (јужнословенски)“ јазик.Во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање на македонски јазик за вработување во грчката ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање македонски јазик за вработување во грчката Националната ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Атина, 15 февруари 2019 (МИА) – Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање на македонски јазик за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во оглас објавен во Службен весник, Министерството за цивилна заштита на Грција, бара лица со познавање на македонски јазик за вработување во грчката ...
  сите 22 | | | веќе видена