Турција

  во

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Младинскиот ансамбл на културно-уметничкото друштво „8 Октомври“, што функционира во рамки на Националната установа Центар за култура Крива Паланка, интензивно ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Речиси 70 илјади мигранти се наоѓаат во Грција и се движат кон земјите на ЕУ, изјави министерот за безбедност на Босна и Херцеговина, Драган Мектиќ, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо, ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Самопрогласениот времен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош за Венецуела, која се очекува да ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Каракас, 19 февруари 2019 (МИА) – Самопрогласениот привремен претседател на Венецуела, Хуан Гуаидо, ја повика војската да дозволи влез на хуманитарната помош ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Летување за тричлено или четиричлено семејство е голема ставка во вашиот домашен буџет. Грција и Турција се фаворити оваа сезона. Кога ќе се собере транспорт, ...
  сите 3 | | | веќе видена