Турци

  во

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Едроган, рекол дека во текот на претстојната посета на Германија планира да ги зајакне економските и политичките врски со ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Едроган, рекол дека во текот на претстојната посета на Германија планира да ги зајакне економските и политичките врски со ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Едроган, рекол дека во текот на претстојната посета на Германија планира да ги зајакне економските и политичките врски со ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган денеска изјави дека на претстојната посета на Германија планира да ги интензивира економските и политичките врски ...
  сите 68 | | | веќе видена

  - Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган денеска изјави дека на претстојната посета на Германија планира да ги интензивира економските и политичките ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган денеска изјави дека на претстојната посета на Германија планира да ги интензивира економските и политичките врски ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Нам ни е потребно единство повеќе од кога и да е, повика на обединивање претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од Охрид. -Потребно е обединување на ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Сите душегрижници кои мислат дека во ВМРО-ДПМНЕ има некаков раскол или некакви недоразбирања се лажат. Можам да ги разочарам, не само што нема раскол, туку ...
  сите 216 | | | веќе видена