Тунис

  во

  Европската комисија предложи седум нови земји меѓу кои Саудиска Арабија да се стават на црната листа на ЕУ со држави што не се борат доволно со перење пари и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Европската комисија објави денеска список со 23 држави вон ЕУ каде правилата против перење пари и финансирање тероризам се слаби. Во Списокот се Авганистан, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг, јавува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг, јавува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг, јавува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг, јавува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет преку мобилен телефон ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг, јавува ...
  сите 7 | | | веќе видена