Трпески

  во

  Три нови лица се заразени денеска со Ковид-19 во Кичево а едно лице ја загуби битката со болеста според податоците од Министерството за здраство.Вкупниот број ...
  сите 616 | | | веќе видена

  Во Кичево денеска се регистрирани осум нови случаи на лица позитивни со коронавирусот, и едно лице кое ја победило болеста. Според податоците од Министерството ...
  сите 616 | | | веќе видена

  Во Кичево денеска се регистрирани осум нови случаи на лица позитивни со коронавирусот, и едно лице кое ја победило болеста. Според податоците од Министерството ...
  сите 616 | | | веќе видена

  На социјалната мрежа „ЈуТјуб“ се појавија нови аудио снимки, на кои се слуша гласот на Зоран Заев како разговара со непознат соговорник, а во врска со неговото ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Болницата во Кичево со години се соочува со разни проблеми. Во последно време е забележан дефицит на медицински персонал. Поради Ковид-19 инфектолозите станаа ...
  сите 536 | | | веќе видена

  Осум медицински сестри вработени во кичевската болница се ангажирани за помош на персоналот во Инфективната клиника во Скопје, а двајца доктори уште се таму од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Осум медицински сестри вработени во кичевската болница се ангажирани за помош на персоналот во Инфективната клиника во Скопје, а двајца доктори уште се таму од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По барање на Министерството за здравство за помош од здравствени работници, во болницата во Кичево се испратени осум медицински сестри и двајца доктори. – ...
  сите 560 | | | веќе видена

  Осум медицински сестри вработени во кичевската болница се ангажирани за помош на персоналот во Инфективната клиника во Скопје, а двајца доктори уште се таму од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Осум медицински сестри вработени во кичевската болница се ангажирани за помош на персоналот во Инфективната клиника во Скопје, а двајца доктори уште се таму од ...
  сите 31 | | | веќе видена