Триполи

  во

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Шефот на германската дипломатија Хајко Маас изјави дека работи на тоа да се заврши секое „странско мешање“ во воено разурнатата Либија. За него, странското ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Либан денеска дополнително ги засилија блокадите на приодите кон Бејрут со десетици возила поставени на средина од улиците, крај барикадите ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Најголемите протести во Либан во последните 14 години ја парализирале земјата. Протестите се организирани поради незадоволството од владата, лошите јавни ...
  сите 41 | | | веќе видена