Тринидад

  во

  Црногорците ги преиспитуваат мерките кому може да дозволат слободен влез во земјата. Списокот ќе важи од полноќ на 29 јуни до 5 јули. Институтот за јавно ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Институтот за јавно здравје на Црна Гора го ажурираше списокот на земји од кои пристигнувањето во Црна Гора не подлежи на посебни ограничувања и мерки на јавно ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Институтот за јавно здравје на Црна Гора го ажурираше списокот на земји од кои пристигнувањето во Црна Гора не подлежи на посебни ограничувања и мерки на јавно ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Поранешниот младински репрезентативец на Боливија, Роман Гузман почина на 26 години по долга и тешка битка со коронавирусот. Гузман бил хоспитализиран пред ...
  | | веќе видена

  Боливискиот фудбалер Деиберт Франс Роман Гузман, е првата жртва меѓу фудбалерите во светот од коронавирусот. Овој 25-годишен фудбалер на второлигашкиот тим ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин“, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин“, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин“, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин“, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин“, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин”, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Официјални лица во боливискиот град Тринидад започнаа кампања за давање бесплатни дози на „Ивермектин”, лек против болести предизвикани од одредени видови на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Погледнете како уживало кралсткото семејство низ годините. Кејптаун, Јужна Африка Првото патување на семејството од Сасекс (иако, за жал, Арчи уште не беше ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Функционерите на ФИФА примиле повеќе милиони долари мито за гласовите кои пресудија Русија и Катар да ги организираат Светските првенства во 2018 однсно 2022 ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дамите за 8 Март го прославија својот ден, а дали знаете кога е Денот на мажите? Новинарите во Белград направиле интересна анкета и ги прашале жените дали ...
  сите 28 | | | веќе видена