Трифун

  во

  На конкурсот пристигнале 68 песни од 53 автори, од кои дури 44 на ученици во основните училишта Поетскиот клуб „Тиквешки цветови“, во соработка со домот на ...
  сите 39 | | | веќе видена

   Винаријата Стоби го одбележа големиот македонски празник Св. Трифун и својот јубилеј 10 години од постоењето во присуство на своите пријатели од бизнис, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Винаријата Стоби го одбележа големиот македонски празник Св. Трифун и својот јубилеј 10 години од постоењето во присуство на своите пријатели од бизнис, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Винаријата Стоби го одбележа големиот македонски празник Св. Трифун и својот јубилеј 10 години од постоењето во присуство на своите пријатели од бизнис, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Винаријата „Стоби“ го одбележа големиот македонски празник Св. Трифун и својот јубилеј 10 години од постоењето во присуство на своите пријатели од бизнис, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Винаријата Стоби го одбележа големиот македонски празник Св. Трифун и својот јубилеј 10 години од постоењето во присуство на своите пријатели од бизнис, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати девет милиони евра за субвенции на 15.208 лозари за одржување на лозови насади, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати 9 милиони евра за субвенции за одржување на лозови насади, ова денеска во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати девет милиони евра за субвенции на 15.208 лозари за одржување на лозови насади, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати девет милиони евра за субвенции на 15.208 лозари за одржување на лозови насади, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати девет милиони евра за субвенции на 15.208 лозари за одржување на лозови насади, ...
  сите 39 | | | веќе видена

  По повод денешниот верски празник „Свети Трифун”, кој се смета за заштитник на лозарите, денеска во дворот на црквата „Свети Димитрија” во Кавадарци симболично ...
  сите 39 | | | веќе видена