Трејси

  во

  Кога се развела во својата 37-ма година, мислела дека засекогаш ја затворила вратата за основање на семејство, а тогаш се случило нешто неочекувано. За време ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Кога се развела во својата 37-ма година, мислела дека засекогаш ја затворила вратата за основање на семејство, а тогаш се случило нешто неочекувано. За време ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На „Родови перцепции“, која се отвори со перформансот „Луис“ на уметничкиот колектив од Лондон, „ГрејсГрејсГрејс“, се претставија 39 дела од 25 светски ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Музејот на современата уметност – Скопје на 31 јули, во 19.30 часот ќе се одржи отворена дискусија на тема „Женски простори” како дел од перформативниот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Ансамблот на НУ Народен театар-Битола, по успешниот настап на „Охридско лето” вечер на матичната сцена ќе ја изведе премиерата на претставата „Август во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ансамблот на НУ Народен театар-Битола е подготвен за премиерна изведба на претставата „Август во округот Осејџ” од Трејси Летс, во режија на Драгана ...
  сите 13 | | | веќе видена