Трајковски

  во

  На средбата што ја организираше Советот на млади при општина Делчево, министерот Димитров ги образложи перспективите што ќе ги добие државата со евроатлатските ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Младите делчевци денеска на средба со министерот за надворешни работи Никола Димитров имаа можност да слушнат за перспективите на Македонија со евроатлатските ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Иселувањето не можеме да го спречиме доколку Македонија не ја направиме европска, им порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров на младите од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Иселувањето не можеме да го спречиме доколку Македонија не ја направиме европска, им порача шефот на македонската дипломатија Никола Димитров на младите од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Струмица е во Европа, ајде Македонија да ја внесеме во Европа!“ ги повика своите сограѓани струмичани Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Странските туристи, кои ја посетуваат Македонија, редовно се враќаат со по неколку тегли мед. Медот како традиционален производ станува се поатрактивен за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ова време пред кое сме исправени е време на историски момент и ни треба одлучност, не ни треба калкулантство, треба да се има изграден став, затоа што во ова ...
  сите 77 | | | веќе видена