Трајко

  во

  Утре се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Директорот на НУЦК „Трајко Прокопиев“ Сашо Тодоровски, директорот на националната установа „Музеј Куманово“,Богдан Таневски и директорот на Фондацијата за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Денеска во 10 часот започнуваат со работа комисиите кои ќе ги разгледаат сите одбиени апликации на конкурсот за Годишната програма за национален интерес за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Плеурат Гаши, претседателот на Комисијата за фолклор и музичко-сценска дејност во Министерството за култура, вели дека за време на тековната работа за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Денес, од Берлин, министерот за култура Асаф Адеми, во врска со скандалот поврзан со програмата за култура со проекти поддржани од министерството за 2019 ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По вчерашната заедничка средба меѓу директорите на десет национални установи за скандалозната распределба на пари во Министерството за култура за националната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Сите одбиени проекти повторно ќе бидат разгледани, изјави денес во Берлин министерот за култура Асаф Адем, по реакциите на јавноста за резулатите од Годишната ...
  сите 67 | | | веќе видена

  По вчерашната заедничка средба меѓу директорите на десет национални установи за скандалозната распределба на пари во Министерството за култура за националната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По вчерашната заедничка средба меѓу директорите на десет национални установи за скандалозната распределба на пари во Министерството за култура за националната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кумановци вчера имаа можност да ја разгледаат изложбата на дела од ликовната колонија „Ѓуриште 2018“ која беше отворена во изложбениот салон на Центарот за ...
  сите 4 | | | веќе видена