Трајанов

  во

  Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен на јавен интерес за претстојните системски промени од оваа област, „Нова ...
  сите 6 | | | веќе видена

  НОВИНАРСКИ ОСВРТ НА МОДЕЛИТЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИОТ СЕКТОР (3) Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поради големото значење на реформите од областа на безбедноста и високиот степен на јавен интерес за претстојните системски промени од оваа област, „Нова ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Што точно се случуваше на 27 април и кој го организираше „крвавиот четврток“? Која е улогата на претседателот Иванов во тие настани и што би значело тогашно ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со одлуката на Парламентот за пристапување кон промени во Уставот, вратите на НАТО и ЕУ, останаа отворени за Македонија, оцени Демократскиот сојуз на Павле ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со одлуката на Парламентот за пристапување кон промени во Уставот, вратите на НАТО и ЕУ, останаа отворени за Македонија, оцени Демократскиот сојуз на Павле ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со одлуката на Парламентот за пристапување кон промени во Уставот, вратите на НАТО и ЕУ, останаа отворени за Македонија, оцени Демократскиот сојуз на Павле ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со одлуката на Парламентот за пристапување кон промени во Уставот, вратите на НАТО и ЕУ, останаа отворени за Македонија, оцени Демократскиот сојуз на Павле ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со одлуката на Парламентот за пристапување кон промени во Уставот, вратите на НАТО и ЕУ, останаа отворени за Македонија, оцени Демократскиот сојуз на Павле ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Професорот Јове Кекеновски денеска на универзитетот ФОН ја промовираше својата нова книга насловена „Современи политички системи", која ја издава извадачката ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Власта загуби најмалку 80.000 гласа на референдумот, покажува анализата на резултатите од изјаснувањето во неделата. Според податоците кои се објавени на ДИК ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На западот – оние кои што го донесоа Зоран Заев на власт, им стана јасно дека играле на погрешна карта, односно одбрале погрешна личност за оваа операција. ...
  сите 30 | | | веќе видена