Тоше

  во

  ЈЗУ Клиника за хематологија-Скопје изрази жалење по неуспехот да се спаси живото на 30-годишниот Тоше Илиевски, кој собираше 32.000 евра за да се лекува во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Емотивни моменти за македонскиот интернационалец Душко Трајчевски во шампионатот на Кипар. Трајчевски постигна победнички гол за Алки од 2-1 во дуелот против ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тажна вест ја обиколи Македонија, почина Тоше Илиевски за кој се кренаа сите на нозе. За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тажна вест ја обиколи Македонија за смртта на Тоше Илиевски за кој се сплоти цела Македонија за хуманитарна помош. За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тажна вест ја обиколи Македонија, почина Тоше Илиевски за кој се кренаа сите на нозе. За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Почина Тоше Илиевски, момчето кое собираше 32.000 евра преку социјалните мрежи за да може да се лекува во Турција. Неговите пријатели се простуваат од него ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тоше Илиевски, 30-годишното момче за кое медиумите изминатите неколку месеци повикуваа на донации, утрово почина. Ова младо и несреќно момче боледуваше од Non ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тоше Илиевски е момчето по кое тажи Македонија. За неговото лекување се собираа пари, но тој ја изгуби битката за живот. Сепак после него остануваат зборовите ...
  сите 28 | | | веќе видена