Томе

  во

  Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ вечерва со почеток во 19 чаот во галеријата про домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци ќе ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Топлик” продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Димовски бил оној кој ги пренесувал пораките помеѓу комисијата и тогашниот министер Јанакиески Судењето за предметот ,,Топлик” продолжи со вкрстено испрашување ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за предметот ,,Топлик” продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за предметот ,,Топлик” продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за предметот ,,Топлик” продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за предметот ,,Топлик” продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Топлик“ денеска продолжи со вкрстено испрашување на сведок во случајот, вработена во Министерството за транспорт и врски која членувала ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Ако мојот син ми се обрати со „Томе“, ќе му залепам шамар да ме запамети додека е жив. Тоа е непочитување. Јас сум му татко, а не комшија или другар, вели еден ...
  сите 6 | | | веќе видена

  За десетина дена Владата ќе го одбере најдобриот од трите модели за реформирање на УБК Релевантни безбедносни фактори вчера на јавна трибина, насловена ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Како ќе продолжи да функционира Управата за безбедност и контраразузнавање? Во опција се три модели кои треба да исполнат една цел – препопраките на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 29 | | | веќе видена