Тодоровски

  во

  Кумановскиот театар со претставата „Мани, мани, мани“ ја освои наградата за „Најхумористична претстава“ на фестивалот во Габрово во Бугарија, соопштија денеска ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Почна со стихови на Кочо Рацин во Домот на култура „Илинден“, а заврши во велелепниот амбиент на манастирскиот комплекс „Свети Ѓорѓија“ во Дељадровци, со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На програмата на јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, денес во Домот на култура „Илинден“ ќе се одржат три културни настани. Во 12:00 ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамки на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“ во Општина Илинден, се одржа чествување за академиците Матеја ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамките на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“, во Општина Илинден, се одржа чествување за академиците Матеја ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамки на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“ во Општина Илинден, се одржа чествување за академиците Матеја ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамки на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“ во Општина Илинден, се одржа чествување за академиците Матеја ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамките на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“, во Општина Илинден, се одржа чествување за академиците Матеја ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамките на 20. Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“ се одржа чествување за академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамките на 20-та Литературна манифестација „Илинден 2019“, во Домот на култура „Илинден“ се одржа чествување за академиците Матеја Матевски и Гане ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Дали стори добро претседателот на РСМ Стево Пендаровски кога реши да се пресели во вилата на Водно, едно од (зло)делата на кримвелемајсторот Никола Груевска ...
  сите 2 | | | веќе видена