Тодоровиќ

  во

  Веќе имавте прилика во вестите на vistina.com.mk да ги читате новостите поврзани со македонските учесници во „Ѕвездите на Гранд“. Оваа година учестуваат ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Милан Залтковиќ изјавил во обвинителството дека имал прекин на филмот и дека не се сеќава како и зошто на смрт ја претепал својата 88-годишна мајка Босанка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ревијата „Карневал“ на Игор Тодоровиќ почнала синоќа во Белград 45. Первол модната недела. Спектакуларниот почеток на модната манифестација не бил изоставен. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Љубовта на Слободан Милошевиќ и Мира Марковиќ се родила уште во нивните гимназиски денови и траела до самиот крај, но изгледа не било се така идилично и дека ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Пејачот Стеван Анѓелковиќ беше гостин во емисијата „Кој е на врвот“ каде што одговараше на прашања и имаше прилика да заработи пари кои ќе одат во хуманитарни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Милица Тодоровиќ одлучи да ја отвори душата па проговори на различни теми во програмата без влакна на јазикот! Таа го изнесе сите валкани работи во јавноста, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  смоодделенците од училиштето „Блаже Конески” од Прилеп, Петар Апостолоски, Антонио Барлески и Михаела Наумоска, со нивниот систем за спречување и намалување на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Осмоодделенците од училиштето „Блаже Конески“ од Прилеп, Петар Апостолоски , Антонио Барлески и Михаела Наумоска , со нивниот систем за спречување и намалување ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Осмоодделенците од училиштето „Блаже Конески“ од Прилеп, Петар Апостолоски, Антонио Барлески и Михаела Наумоска, со нивниот систем за спречување и намалување ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Осмоодделенците од училиштето „Блаже Конески“ од Прилеп, Петар Апостолоски, Антонио Барлески и Михаела Наумоска, со нивниот систем за спречување и намалување ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Петар Апостолоски, Антонио Барлески и Михаела Наумоска се осмоодделенците од училиштето „Блаже Конески“, кои со нивниот систем за спречување и намалување на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Прилепските осмооделенци Петар Апостолоски, Антонио Барлески и Михаела Наумоска го освоија второто место на Регионалниот натпревар за кодирање, кој се одржа во ...
  сите 11 | | | веќе видена