Тито Петковски

  во

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски во своето гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа во дебата со пратеникот на СДСМ, Хари Локвенец ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски во своето гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа во дебата со пратеникот на СДСМ, Хари Локвенец ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски во своето гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа во дебата со пратеникот на СДСМ, Хари Локвенец ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски во своето гостување во емисијата „Отворено“ на телевизија Алфа во дебата со пратеникот на СДСМ, Хари Локвенец ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Додека ние во земјава се расправаме дали да има национално помирување или амнестија за напаѓачите во Собранието на 27 април лани, дишеме и најнечист воздух од ...
  сите 221 | | | веќе видена

  Амандманите на Уставот кои како предлог ги доставија до Владата политичарите Биљал Касами и Зијадин Села, се собирање политички поени од албанскиот електорат, ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Првиот претседател на Собранието на Република Македонија Стојан Андов, заедно со триесетина други пратеници од првиот парламентарен состав, повика граѓаните да ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „И тогаш и сега Македонија тешко го гради единството“, вели првиот претседател на Собранието – Стојан Андов, „но постои едно формално единство а тоа е ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Триесетина пратеници од првиот парламентарен состав ги повикаа граѓаните да излезат и да гласаат на претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30-ти септември ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Триесетина пратеници од првиот парламентарен состав ги повикаа граѓаните да излезат и да гласаат на претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30-ти септември ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Да направиме вистински чекор во вистинско време“ порачаа дел од пратениците од првиот парламентарен состав. Тие ги повикаа граѓаните да продолжат онаму каде ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Првиот претседател на Собранието на Република Македонија Стојан Андов, заедно со триесетина други пратеници од првиот парламентарен состав повика граѓаните да ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Триесетина пратеници од првиот парламентарен состав ги повикаа граѓаните да излезат и да гласаат на претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30-ти септември ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Пратеници од првиот парламентарен состав денеска од Собранието ги повикаа граѓаните да излезат и да гласаат на претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30-ти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Триесетина пратеници од првиот парламентарен состав ги повикаа граѓаните да излезат и да гласаат на претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30-ти септември ...
  сите 23 | | | веќе видена