Тимошенко

  во

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 248 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со претседателот на САД, Доналд Трамп ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Москва, 16 јули 2018 (МИА) - Рускиот претседател Владимир Путин доцнел на состаноците со голем број светски лидери, вклучувајќи ја и денешната средба со ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Сегашниот претседател на Украина Петро Порошенко беше четврт по ред, покажале резултатите од истражувањето. А дали во 2019 година Јулија Тимошенко ќе го засени ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Украинските инспектори ги истражуваат наводите дека поранешниот либиски лидер Моамер Гадафи, дал повеќемилионска донација во евра за претседателската кампања ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Украинските инспектори ги истражуваат наводите дека поранешниот либиски лидер Моамер Гадафи, дал повеќемилионска донација во евра за претседателската кампања ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Украинските истражители ги испитуваат наводите дека поранешниот либиски лидер Моамер ел Гадафи донирал повеќе милиони евра за претседателската кампања на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поранешната бунтовничка организација Револуционерни вооружени сили на Колумбија (ФАРК), која сега е политичка партија, соопшти дека нема да учествува во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поранешната бунтовничка организација Револуционерни вооружени сили на Колумбија (ФАРК), која сега е политичка партија, соопшти дека нема да учествува во ...
  сите 14 | | | веќе видена