Тихиот

  во

  Потпретседателот на САД Мајк Пенс соопшти дека американскиот претседател Доналд Трамп планира следната година да се сретне со лидерот на Северна Кореја Ким ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Потпретседателот на САД Мајк Пенс соопшти дека американскиот претседател Доналд Трамп планира следната година да се сретне со лидерот на Северна Кореја Ким ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Потпретседателот на САД Мајк Пенс соопшти дека американскиот претседател Доналд Трамп планира следната година да се сретне со лидерот на Северна Кореја Ким ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Глобалниот климатски феномен „Ел Нињо“, кој го создале воздушните струи над Тихиот океан, ќе донесе на Балканот многу топла зима, а метеоролозите предвидуваат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Прелиминарните резултати од денешниот референдум за независност во Нова Каледонија покажуваат дека повеќето гласачи гласале за сочувување на врската со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Прелиминарните резултати од денешниот референдум за независност во Нова Каледонија покажуваат дека повеќето гласачи гласале за зачувување на врските со ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Прелиминарните резултати од денешниот референдум за независност во Нова Каледонија покажуваат дека повеќето гласачи гласале за зачувување на врските со ...
  сите 14 | | | веќе видена