Тибет

  во

   Сите имаме различни утрински ритуали – до 8 часот, некој веќе го има испиено утринското кафе, друг почнува со работа, а трет упорно стиска „snooze“ на ...
  | | веќе видена

  Британскиот принц Чарлс, кој во среда ќе наполни 70 години, продолжува да ужива во титулата "вечен престолонаследник" која ги поддржува неговите залагања за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  - Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијата „Безбедносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Српскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на денешното отворање на конференцијта „Безбедоносни предизвици на Балканот“, што се одржува ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Башхур сонувал да го посети Камир, градот од соништата. Патувал три дена и три ноќи низ пустината Тар и најпосле на видик му се појави убавиот град. Пред ...
  сите 11 | | | веќе видена

  "Европа им припаѓа на Европејците", изјавил во средата духовниот тибетски водич Далај Лама во Шведска, по што им порачал на бегалците да се вратат во своите ...
  сите 8 | | | веќе видена