Теута

  во

  Градоначалничката на општина Тетово, Теута Арифи по вторпат ја доби довербата на тетовчани на последните локални избори. Таа често добива критики дека не знае ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Невладината организација „Еко-герила“ денеска на прес-конференција побара Владата и премиерот Зоран Заев да и ги одземат ингеренциите на Општина Тетово поради ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Тетовските еколози од НВО „Еко герила“ порачуваат дека ништо не им значат ингеренциите на локалната власт, ако граѓаните „живеат во 19 век“ Тетовската ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Узурпација на зелените површини, сообраќаен хаос, немање доволно паркинг места, диви депонии, недостаток од вода за пиење во одделни населби, град без јавен ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Невладината организација „Еко-герила“ од тетово денеска побара владата и премиерот Зоран Заев да и ги одземат ингеренциите на општина Тетово поради големиот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Оваа видео снимка покажува како дел од зелените јавни површини се узурпираат и пренаменуваат во јавни паркинзи наменети за станарите на новоизградените згради. ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Градоначалничката на Тетово Теута Арифи ја отвори реконструираната улица во Голема Речица, која беше една од најоштетените во катастрофалните поплави.Улицата е ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Тетовскиот огранок на Алијансата на Албанците преку прес-конференција упати обвинувања до Општина Тетово до Владата дека „правеле злоупотреба на средствата на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градоначалничката на Тетово, Теута Арифи денеска во Голема Речица присуствуваше на пуштање во употреба на улица кај амбулантата во ова село, која беше една од ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Тетово е град претворен во урбана пропаст, каде што преовладува сообраќаен хаос, недостаток на јавна чистота, депонии за отпад во повеќето делови од градот, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Тетово е град претворен во урбана пропаст, каде што преовладува сообраќаен хаос, недостаток на јавна чистота, депонии за отпад во повеќето делови од градот, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Од Еко герила бараат премиерот Зоран Заев да и’ ги одземе ингеренциите на градоначалничката на Тетово Теута Арифи, која како што велат раководи со општината ...
  сите 35 | | | веќе видена

  На денешната прес конференција, невладината организација за заштита на животната средина, „Еко Герила“, ја повика Владата да им се одземат ингеренциите на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Невладината организација „Еко-герила“ денеска на прес-конференција побара Владата и премиерот Зоран Заев да и ги одземат ингеренциите на Општина Тетово поради ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Невладината организација „Еко-герила” денеска на прес-конференција побара Владата и премиерот Зоран Заев да и ги одземат ингеренциите на Општина Тетово поради ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Активистите за заштита на животната средина Еко Герила бараат од премиерот Зоран Заев да и ги одземе ингеренциите на градоначалничката на Тетово теута АРифи ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Tетово е град претворен во урбана пропаст, каде што преовладува сообраќаен хаос, недостаток на јавна чистота, депонии за отпад во повеќето делови од градот, ...
  сите 35 | | | веќе видена