Тетовскиот

  во

  -Воведоа и РЕТРОАКТИВНО ВАЖЕЊЕ НА ЗАКОНИТЕ само и само да ги зааштитат функционерите на ДУИ!? p.s. Абе ние од ушите ли сме задоени, мамицата у книшка ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Вонредниот инспекциски надзор извршен од страна на Државниот просветен инспекторат на Тетовскиот универзитет во кој е утврдено дека функционерите Арбер Адеми, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Постапките за избор во наставно-научни звања морале да бидат спроведени согласно одредбите на Законот кој важел во моментот на распишување на конкурсот и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  УКИМ како најдобар македонски универзитет годинава го зазема 1.568 место. По него следуваат штипскиот „Гоце Делчев“, Универзитетот на Југоисточна Европа , ...
  сите 41 | | | веќе видена

  „Политиката доминира во високото образование. Не е чудо еден ден да слушнете дека Али Ахмети ќе биде професор на тетовскиот универзитет, или Зоран Заев на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Хелсиншки комитет: На почетокот на седницата инспекторот имаше забелешки дека дел од луѓето што членуваат во комисијата имаат личен интерес тој да биде казнет, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во сообраќајната несреќа на автопатот Скопје-Тетово , близу Карпалак за која претходно информиравме, повредени се три лица. Според информациите кои ...
  сите 335 | | | веќе видена

  Се ближи 9 август, датум кога во делчевското село Бигла се одржува семејната слава кај Васеви, наречена Црвенџиска средба, која е една од ретките која веќе 11 ...
  сите 48 | | | веќе видена

   Полициските службеници во тетовскиот регион за јули вкупно откриле и соодветно санкционирале 1.896 сообраќајни прекршоци. – Во последната сообраќајна незгода, ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Според најновите податоци од статистиката на Секторот за внатрешни работи за јули, на тетовското подрачје се случиле вкупно 99 сообраќајни несреќи, од кои 70 ...
  сите 133 | | | веќе видена

  СВР Тетово во јули годинава во тетовскиот регион вкупно откриле и соодветно санкционирале 1.896 сообраќајни прекршоци. Од сообраќај биле исклучени 109 возила и ...
  сите 134 | | | веќе видена