Теодосиј Гологанов

  во

  На скопјани им дојде прекуглава ненадејно да остануваат без вода само поради градежните фирми, кои најчесто од невнимание или можеби бидејќи не се раководат ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Центарот за управување и контрола на сообраќајот на Град Скопје, ги известува сите учесници во сообраќајот дека на крстосницата помеѓу булеварот Илинден и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Дефектот на улица Теодосиј Гологанов, наспроти фабриката „Реплек“, е настанат поради технички неисправно затрупување на ровот од страна на фирмата што барала ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Дефектот на улица Теодосиј Гологанов, наспроти фабриката Реплек е настанат заради технички неисправно затрупување на ровот, од страна на фирмата која барала ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Дефектот на улица Теодосиј Гологанов, наспроти фабриката Реплек е настанат заради технички неисправно затрупување на ровот, од страна на фирмата која барала ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Дефектот на улица Теодосиј Гологанов, наспроти фабриката Реплек е настанат заради технички неисправно затрупување на ровот, од страна на фирмата која барала ...
  сите 76 | | | веќе видена