Теодосиј

  во

  За да се зголеми безбедноста во сообраќајот екипите на Град Скопје изминатиов период ја обележуваа хоризонталната сигнализација на градските улици и булевари, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  КБ Прво пензиско друштво АД Скопје , кое беше формирано со стартот на пензиската реформа во државата, речиси една ипол деценија управува со парите на нивните ...
  сите 3 | | | веќе видена

  КБ Прво пензиско друштво, кое беше формирано со стартот на пензиската реформа во државата, 14 години управува со парите на 246.592 членови кои се издвојуваат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Истражување на професорот Кирил Сотировски од Шумарскиот факултет од Скопје и неговиот соработник Бошко Цветковски покажа дека само на еден автоматски семафор ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во пресрет на утрешната посета на папата Франциск, контејнерите во поголемиот дел од општина Центар вечерва ќе бидат дислоцирани и ќе бидат вратени на своите ...
  сите 53 | | | веќе видена

  ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје ги информира граѓаните од општината Центар, дека во пресрет на апостолската посета на папата Франциск ќе бидат спроведени ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Утре, вторник (7.05.2019 година), за време на Апостолската посета на Папата Франциск ќе има посебен режим на сообраќање на возилата од јавниот превоз во период ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Град Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ ги информираат жителите од општината Центар, дека во пресрет на апостолската посета на папата Франциск ќе бидат спроведени ...
  сите 55 | | | веќе видена