Тео

  во

  Францускиот фудбалер Лукас Хернандез е рекорден трансфер во историјата на Баерн. Германскиот гигант за него плати 80 милиони евра, а зад неговиот пат стои ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Овде од Охрид од ова место ги почнуваме сите наши битки и сите наши патишта во овие изборни кампањи, тука е почетокот на сите наши премрежја, на сите наши ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Овде од Охрид од ова место ги почнуваме сите наши битки и сите наши патишта во овие изборни кампањи, тука е почетокот на сите наши премрежја, на сите наши ...
  сите 29 | | | веќе видена

  И колку е голема љубовта за Охрид и за Македонија сакам да истакнам преку примерот кој се случи овде во овој град преку двајца млади луѓе, го заврши Мицкоски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Уреди за ограничување на брзината од 2022 година може да станат дел од задолжителната опрема за автомобилите што се продаваат во Европската унија. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Уреди за ограничување на брзината од 2022 година може да станат дел од задолжителната опрема за автомобилите што се продаваат во Европската унија, објавува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Уреди за ограничување на брзината од 2022 година може да станат дел од задолжителната опрема за автомобилите што се продаваат во Европската унија. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Би-Би-Си (српска редакција)- ЛондонУреди за ограничување на брзината од 2022 година може да станат дел од задолжителната опрема за автомобилите што се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Уреди за ограничување на брзината од 2022 година може да станат дел од задолжителната опрема за автомобилите што се продаваат во Европската унија. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Интересот на компаниите во Центар ставен над интересот на сите жители” data-bs-srcset=” Претседателката на Советот на Општина Центар, Јана Белчева Андреевска ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Оружениот напад во Утрехт, во кој вчера беа убиени три лица, се чини оти не претставуваше изненадување за холандските власти, кои со години наназад ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Тео Богоевски: „… луѓе ме напраивте 100% посамостален.“ Тој е голем борец, неговото име е Тео Богoевски и денес ја живее својата 27 пролет. Цели 11 години е ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Тој е голем борец, неговото име е Тео Богoевски и денес ја живее својата 27 пролет. Цели 11 години е неподвижен. Од неодамна тој повторно може самостојно да ...
  сите 4 | | | веќе видена