Темелковски

  во

  Со денешнита трка „Скопје круг ноември 2018“ затворена е сезоната во шампионатот на кружни патеки во автомобилизам. Постигнати резултати по класи: Класа 1 – ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На натпреварувањето на престижниот меѓународен турнир во Рим, Италија во бразилска џиу џица „Abu Dhabi Pro Rome 2018“, македонската репрезентација предводена ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во рамки на проектот „Спортуваме, другаруваме”, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски ги посети децата во специјалното училиште ПОУ „Д-р ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Градоначлникот Филип Темелковски другаруваше со дечињата во ПОУ „Д-р Златан Сремец“ Во рамки на проектот „Спортуваме, другаруваме”, градоначалникот на Општина ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Вчера, по повод Светскиот ден на дијабетесот 14 – ти Ноември, во Кисела Вода се одигра Ревијален натпревар во женска одбојка.Имено, женските екипи на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Вчера, по повод Светскиот ден на дијабетесот 14 - ти Ноември, во Кисела Вода се одигра Ревијален натпревар во женска одбојка. Имено, женските екипи на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на дијабетесот 14 Ноември, со поддршка на градоначалнците на Општина Кисела Вода и Град Скопје, Филип Темелковски и Петре Шилегов, во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на дијабетесот 14 Ноември, со поддршка на градоначалнците на Општина Кисела Вода и Град Скопје, Филип Темелковски и Петре Шилегов, во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на дијабетесот 14 ноември, со поддршка на градоначалнците на Општина Кисела Вода и Град Скопје, Филип Темелковски и Петре Шилегов, во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на дијабетесот 14 Ноември, со поддршка на градоначалнците на Општина Кисела Вода и Град Скопје, Филип Темелковски и Петре Шилегов, во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на дијабетесот 14 Ноември, со поддршка на градоначалнците на Општина Кисела Вода и Град Скопје, Филип Темелковски и Петре Шилегов, во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На денешното судење за организираниот напад во Собранието на 27 април лани продолжуваат да се прикажуваат вибер пораки од телефонот на тогашниот претседавач ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Жителите на Кисела Вода им дадоа рок на властите до крајот на месецов да го дислоцираат Центарот за превенција и третман на зависности од дроги. Разочарани и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Жителите на Кисела Вода им дадоа рок на властите до крајот на месецов да го дислоцираат Центарот за превенција и третман на зависности од дроги. Разочарани и ...
  сите 40 | | | веќе видена