Телма

  во

  Зградата во трговскиот центар Скопјанка во која вчера повеќе од 6 часа беа евакуирани станарите поради неподнослив мирис кој предизвикувал кашлање и печење на ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Бабата кај Скопјанка била болна од канцер и одбивала да се лечи – внукот бара помош Откако вчера настана вистинска драма кај Скопјанка поради купишта ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Богатството на македонскиот јазик се состои токму во тоа што се збогатува и се збогатуваше во една повеќејазична средина и тоа во минатото, како и денес. Токму ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Поради остар мирис кој го отежнува дишењето евакуирани се жителите од станбениот комплекс во ТЦ „Скопјанка“, во скопската општина Аеродром. Командирот на ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Албанскиот аналитичар Арсим Зеколи, кој најави дека ќе го бојкотира референдумот за промена на името, сега предвидува црно сценарио на 30-ти септември. Тој ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Оризот од Кочанско не е генетски модифициран, покажаа суперанализите направени во германската лабораторија „Еурофинс ХОС Тестинга“ во Софија. Како што соопшти ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното свое гостување во емисијата Топ Тема на телевизија Телма, соопшти вистинска бомба дека впрочем СДСМ ќе се обиде да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното свое гостување во емисијата Топ Тема на телевизија Телма, соопшти вистинска бомба дека впрочем СДСМ ќе се обиде да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ секогаш имал прозападна ориентација. Да се префрла целата одговорност на ВМРО и да се говори дека е проруска партија создава контраефект кај ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното свое гостување во емисијата Топ Тема на телевизија Телма, соопшти вистинска бомба дека впрочем СДСМ ќе се обиде да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното свое гостување во емисијата Топ Тема на телевизија Телма, соопшти вистинска бомба дека впрочем СДСМ ќе се обиде да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ секогаш имал прозападна ориентација. Да се префрла целата одговорност на ВМРО и да се говори дека е проруска партија создава контраефект кај ...
  сите 18 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ секогаш имал прозападна ориентација. Да се префрла целата одговорност на ВМРО и да се говори дека е проруска партија создава контраефект кај ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното свое гостување во емисијата Топ Тема на телевизија Телма, соопшти вистинска бомба дека впрочем СДСМ ќе се обиде да ...
  сите 18 | | | веќе видена