ТЦ

  во

  Општина Центар преку соопштение се извини за денешниот инцидент кај ТЦ „Буњаковец„ кога двајца комунални редари ја избркале бабичката која продава бадеми, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Редари на општина Центар ја избркале бабичката која продава бадеми, лешници, малини кај „Солета", спроти пазарот „Буњаковец" на „Партизанска".Како што се гледа ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Општина Центар преку соопштение се извини за денешниот инцидент кај ТЦ „Буњаковец“, кога двајца комунални редари ја избркале жената која продава бадеми, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во текот на денешниот ден, непознати лица ја избркале жената која продава бадеми, лешници, малини кај „Солета“, спроти пазарот „Буњаковец“ на „Партизанска“. ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Општина Центар преку соопштение се извини за денешниот инцидент кај ТЦ „Буњаковец„ кога двајца комунални редари ја избркале бабичката која продава бадеми, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Општина Центар се извини со соопштение за денешниот инцидент кај ТЦ „Буњаковец„ кога двајца комунални редари ја избркале бабичката која продава бадеми, лешници ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Рамстор Мол започнува уште една голема наградна игра “Голема игра за голема КИА”. Од 16 ноември во Рамстор Мол, секое пазарување е можност за освојување на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со цел да се обезбеди полесен проток на сообраќајот и да се намали сообраќајниот метеж пред ТЦ „Скопје Сити Мол“, во претстојниот период, Општина Карпош во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Со цел да се обезбеди полесен проток на сообраќајот и да се намали сообраќајниот метеж пред ТЦ „Скопје Сити Мол“, во претстојниот период, Општина Карпош во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамки на активностите за одбележување на 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје, денеска (11.11.2018 година, Скопје) се одржаа поголем број на ...
  сите 45 | | | веќе видена