Тасевски

  во

  Второоделенецот од „Владо Тасевски“, годинава по втор пат заболува од заразната шуга. Училиштето вчера беше затворено заради дезинфекција на сите простории, а ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Дете кое посетува настава во ОУ Владо Тасевски во Карпош по втор пат за осум месеци заболело од шуга. Заразната болест кај второоделенецот ја потврдија и од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Дете кое посетува настава во ОУ Владо Тасевски во Карпош по втор пат за осум месеци заболело од шуга. Заразната болест кај второоделенецот ја потврдија и од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Инфективното заболување е присутно кај едно лице – ученик од второ одделение, а заради превентивни причини, сите ученици од утринава се ослободени од настава, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Откако во медиумите излегоа информациите дека во скопското основно училиште Владо Тасевски повторно се појави шуга , Општина Карпош излезе со соопштение во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во основното училиште „Владо Тасевски“ во скопската населба Козле, општина Карпош, повторно се појави шуга. Родителите се вознемирени откако втор пат годинава, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Инфективното заболување е присутно кај едно лице – ученик од второ одделение, а заради превентивни причини, сите ученици од утринава се ослободени од настава, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во основното општинско училиште „Владо Тасевски“, во Козле, Општина Карпош евидентиран е еден, изолиран случај на SCABIES – шуга. Инфективното заболување е ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Откако во медиумите излегоа информациите дека во скопското основно училиште Владо Тасевски повторно се појави шуга , Општина Карпош излезе со соопштение во кое ...
  сите 24 | | | веќе видена