Тања

  во

  Миленко Неделковски на својата Фејсбук страница објави фотографија на која тој заедно со Тања Каракамишева-Јовановска, Александар Пандов и Цветин Чилиманов ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Брчките на лицето и седата коса не се единствените знаци што ги откриваат годините. Ни вагината не е имуна на стареење, а ова се промените низ кои поминува таа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  ТВ презентерката Татјана Стојановска годинава прослави годишнина од почетоците на својата кариера на телевизија, деновиве го прослави својот 44-ти роденден, а ...
  сите 3 | | | веќе видена

  – Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во подобро и попозитивно општество, рече министерката за труд и социјална ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста, Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста, ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста, Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Раниот детски развој е многу важен за понатамошниот развој на личноста. Ние се грижиме за секое дете и инвестираме токму во детската заштита, a со тоа и во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Често се случува родителите да се збунети од плачот на нивното бебе, иако се сигурни дека ништо не му недостасува. Дали бебето се обидува да манипулира на овој ...
  сите 11 | | | веќе видена