Танец

  во

  На 08.09.2011 во Скопје, десетици илјади македонски граѓани се сплотија да прослават две децении македонска независност. Се вееја македонски знамиња, се пееја ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На 08.09.2011 во Скопје, десетици илјади македонски граѓани се сплотија да прослават две децении македонска независност. Се вееја македонски знамиња, се пееја ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Драмски театар и Фестивалот Охридско лето добија нови директорки, драматургот Викторија Рангелова-Петровска и Наташа Поповиќ, кои доаѓаат на местата на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Назначени се директори на 22 национални установи во Република Македонија, информираат од Министерството за култура. За директор на НУ Ансамбл за народни игри и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми денеска именува 22 директори на национални институции во културата што ќе бидат со мандат од 4 години. По вчерашното ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми денеска именува 22 директори на национални институции во културата што ќе бидат со мандат од 4 години. По вчерашното ...
  сите 28 | | | веќе видена