Талибанците

  во

  Талибански бунтовници доцна синоќа соборија воен хеликоптер во западната авганистанска провинција Фарах, во реонот што е под контрола на Талибанците. Загинати ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Талибански бунтовници доцна синоќа соборија воен хеликоптер во западната авганистанска провинција Фарах, во реонот што е под контрола на Талибанците. Загинати ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Талибански бунтовници доцна синоќа соборија воен хеликоптер во западната авганистанска провинција Фарах, во реонот што е под контрола на Талибанците. Загинати ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Талибански бунтовници доцна синоќа соборија воен хеликоптер во западната авганистанска провинција Фарах, во реонот што е под контрола на Талибанците. Загинати ...
  сите 15 | | | веќе видена