Талат Џафери

  во

  Претседателот на Европскиот комитет на регионите, Карл-Хајнц Ламберц, кој од вчера престојува во дводневна работна посета на Република Северна Македонија, ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Денеска ќе има средба со неговиот домаќин, вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, а ќе биде примен и од шефот на државата Стево Пендаровски ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Речиси две децении, од 2002 година досега, во Македонија во сила е пропорционален изборен модел со шест изборни единици. Тоа е доволен период за да може да се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот комитет на регионите, Карл-Хајнц Ламберц, кој од вчера престојува во дводневна работна посета на Република Северна Македонија, ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот комитет на регионите, Карл-Хајнц Ламберц, кој од вчера престојува во дводневна работна посета на Република Северна Македонија, ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот комитет на регионите, Карл-Хајнц Ламберц, кој од вчера престојува во дводневна работна посета на Република Северна Македонија, ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот комитет на регионите, Карл-Хајнц Ламберц, кој од вчера престојува во дводневна работна посета на Македонија, денеска ќе има средба ...
  сите 354 | | | веќе видена

  За време на средбата, инфомрираат од МНР, министерот Димитров го информираше соговорникот за позначајните постигнувања и резултати во клучните реформски ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Европските интеграции на земјава и очекувањата од претстојниот октомвриски Совет на Европската Унијата беа тема на дискусија на денешната средба на министерот ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери ја добил предлог-одлуката за формирање анкетна комисија за утврдување на прекршување на законите и злоупотреби во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Европските интеграции на земјава и очекувањата од претстојниот октомвриски Совет на Европската Унијата беа тема на дискусија на денешната средба на министерот ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Европските интеграции на земјава и очекувањата од претстојниот октомвриски Совет на Европската Унијата беа тема на дискусија на денешната средба на министерот ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Европските интеграции на земјава и очекувањата од претстојниот октомвриски Совет на Европската Унијата беа тема на дискусија на денешната средба на министерот ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Европските интеграции на земјава и очекувањата од претстојниот октомвриски Совет на Европската Унијата беа тема на дискусија на денешната средба на министерот ...
  сите 354 | | | веќе видена

  Пропорционален изборен модел со една изборна единица и отворени листи е предлогот за измена на Изборниот Законик, за кој 12 пратеници од помалите и од партиите ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Дванаесет пратеници доставиле иницијатива до Претседателот на Собранието, Талат Џафери, за измена на Изборниот Законик, односно земјата да има пропорционален ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието Талат Џафери ја примил Предлог-одлуката за основање на анкетна комисија за утврдување на прекршување на законите и злоупотреби во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието Талат Џафери ја примил Предлог-одлуката за основање на анкетна комисија за утврдување на прекршување на законите и злоупотреби во ...
  сите 201 | | | веќе видена