Табановце

  во

  На денешната, 104 седница, Владата на Република Македонија го разгледа и усвои Предлог моделот за реформа на безбедносно-разузнавачкиот систем во Република ...
  сите 56 | | | веќе видена

  На денешната, 104 седница, Владата на Република Македонија го разгледа и усвои Предлог моделот за реформа на безбедносно-разузнавачкиот систем во Република ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 104. седница на која меѓу другото ќе бидат разгледани Предлог-законот за изменување и дополнување на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 104. седница на која меѓу другото ќе бидат разгледани Предлог-законот за изменување и дополнување на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Вчера во 11,00 часот на Граничен премин Табановце, на излез од Р.Македонија при пасошка контрола на Х.Б.(25) од Р.Албанија, на неговата албанска патна исправа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Првото издание на „Белата книга“ на Советот на странски инвеститори (ССИ) при Стопанската комора на Македонија излезе во 2014 година, како најважен писмен ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Првото издание на „Белата книга“ на Советот на странски инвеститори (ССИ) при Стопанската комора на Македонија излезе во 2014 година, како најважен писмен ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Дали Никола Груевски избега или власта му направи услуга? Расплетот на настаните поврзани со барањето политички азил на Никола Груевски во Унгарија го прави ...
  сите 70 | | | веќе видена