СЗО

  во

  Во рамки на партнерството на Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА со Владата на Република Македонија за намалување на мајчината и новороденечка ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамките на партнерството на Фондот за населението на Обединетите нации – УНФПА, со Владата на Република Македонија, за намалување на мајчината и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство денеска почнува првата од неколкуте планирани обуки на мултидисциплинирани тимови од гинеколози/акушери, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамки на партнерството на Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА со Владата на Република Македонија за намалување на мајчината и новороденечка ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На Универзитетска клиника за гинекологија и акушерство денеска почнува првата од неколкуте планирани обуки на мултидисциплинирани тимови од гинеколози/акушери, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамки на партнерството на Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА со Владата на Република Македонија за намалување на мајчината и новороденечка ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамки на партнерството на Фондот за население на Обединетите нации – УНФПА со Владата на Република Македонија за намалување на мајчината и новороденечка ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Околу 100.000 вакцини против грип ќе бидат набавени оваа година во Македонија. Бројката е трипати поголема од досегашните сезони. 28.000 дози ќе бидат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Алкохолот годишно убива околу три милиони луѓе низ целиот свет, односно прекумерната консумација на алкохол убива повеќе луѓе отколку сидата, туберкулозата и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Алкохолот годишно убива околу три милиони луѓе низ целиот свет, односно прекумерната консумација на алкохол убива повеќе луѓе отколку сидата, туберкулозата и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Алкохолот годишно убива околу три милиони луѓе низ целиот свет, односно прекумерната консумација на алкохол убива повеќе луѓе отколку сидата, туберкулозата и ...
  сите 17 | | | веќе видена