СВР Тетово

  во

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата. Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата.Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата. Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата.Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциска контрола во Тетово полицијата откри државјани на Албанија и на Косово со нерегулиран престој во државата. Според информациите на МВР, во текот на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против 28-годишниот К.М. од гостварското село Дебреше и 47-годишниот ...
  сите 68 | | | веќе видена