СВР Куманово

  во

  Рано утринава во 01 часот и 35 минути на магистралниот пат Куманово – Крива Паланка, 15 – годишник од Крива Паланка управувајќи мотоцикл „Зон Шен“ без ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Рано утринава во 01 часот и 35 минути на магистралниот пат Куманово - Крива Паланка, 15 – годишник од Крива Паланка управувајќи мотоцикл „Зон Шен“ без ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Рано утринава во 01 часот и 35 минути на магистралниот пат Куманово - Крива Паланка, 15 – годишник од Крива Паланка управувајќи мотоцикл „Зон Шен“ без ...
  сите 50 | | | веќе видена

   Општинскиот штаб за заштита и спасување – Куманово вчера одржа вонреден, а денеска редовен состанок на кој се донесени повеќе заклучоци во кои им се наложува ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По обилните врнежи од дожд во изминатите неколку часа што го зафатија кумановскиот регион на терен се излезени екипи од општината, Регионалниот центар за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По поројниот дожд во Куманово, екипите на терен, утре седница на Општински штаб за заштита и спасување По обилните врнежи од дожд во изминатите неколку часа ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По обилните врнежи од дожд во изминат ит е неколку часа што го зафатија кумановскиот регион на терен се излезени екипи од општината, Р егионалниот центар за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По обилните врнежи од дожд во изминатите неколку часа што го зафатија кумановскиот регион на терен се излезени екипи од општината, Регионалниот центар за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По обилните врнежи од дожд во изминат ит е неколку часа што го зафатија кумановскиот регион на терен се излезени екипи од општината, Р егионалниот центар за ...
  сите 37 | | | веќе видена