СВП

  во

  Охрид, 18. јуни 2019 (ИНПРЕС) – Со учество на десетина основци и средношколци од нашата земја и повеќе земји на Балканот: Србија, Бугарија, Црна Гора, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Охрид, 17. јуни 2019 (ИНПРЕС) – Во организација на Здружението за култура и литература „Мацково“, денес започнува првиот Балкански детско-младински поетски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Утре, во организација на Здружението за култура и литература “Мацково”, од Охрид, во селото Лескоец, крај Охрид, започнува Првиот Балкански детско – ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Утре, во организација на Здружението за култура и литература “Мацково”, од Охрид, во селото Лескоец, крај Охрид, започнува Првиот Балкански детско – ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Годинашен добитник на наградата „Мостови на Струга“, што ја доделува фестивалот Струшки вечери на поезијата (СВП), под покровителство на УНЕСКО, за најдобра ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Годинашен добитник на наградата „Мостови на Струга“, што ја доделува фестивалот Струшки вечери на поезијата (СВП), под покровителство на УНЕСКО, за најдобра ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Годинашен добитник на наградата „Мостови на Струга“, што ја доделува фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП) под покровителство на УНЕСКО за најдобра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Годинашен добитник на наградата „Мостови на Струга“, што ја доделува фестивалот „Струшки вечери на поезијата “ (СВП) под покровителство на УНЕСКО за најдобра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Светската академија на поезијата при УНЕСКО (Accademia Mondiale della Poesia), се огласи со поддршка на претстојната манифестација – Првиот Балкански поетски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Светската академија на поезијата при УНЕСКО (Accademia Mondiale della Poesia), се огласи со поддршка на претстојната манифестација – Првиот Балкански поетски ...
  сите 10 | | | веќе видена